home biografie foto's nieuws agenda sponsoren links gastenboek email

 

Sponsor worden?

Relatiemarketing

Perstraject

Rijders

Exposure

Kosten

Contact


     Perstraject    

Het genereren van publiciteit is van groot belang in de sport. Enerzijds is het belangrijk dat de coureur door publiciteit meer bekendheid geniet, waardoor een coureur verder kan groeien. Anderzijds is het van zeer groot belang dat het geďnvesteerde geld van een sponsor, zichzelf minimaal terugbetaald.

De basis van publiciteit genereren ligt natuurlijk voor een groot gedeelte bij de behaalde resultaten. Ook al is deze basis zeer goed te noemen, toch blijft het sport en biedt het geen garanties. Daarom besteden wij altijd erg veel aandacht aan de relatie met de media. En daarbij de informatievoorziening rondom het team áán de media. Met als resultaat ... gegarandeerde publiciteit.

Bijvoorbeeld:

 • De Toerwagen Diesel Cup wordt uitgezonden voor de Grand Prix op RTL 7, bij het programmaonderdeel "Nationale Autosport".

 • Meedoen aan evenementen in de regio met de BMW 120D en rijders.

 • Verder is er contact met de landelijke media.

 • Ook is er contact met alle regionale bladen en radiostations.

 • Er wordt gedurende het raceseizoen direct na de races, een persbericht met foto naar alle belangrijke nationale en regionale media gestuurd. Doordat het team dit al vele jaren consequent doet, wordt hier dan ook veel gebruik van gemaakt door de media.

  Verder worden uiteraard ook de sponsoren van de rijders (en eventueel de voor de rijder belangrijke media) van dit persbericht op de hoogte gesteld. De sponsoren zijn dan ook direct op de hoogte van de verrichtingen.

  Tenslotte hebben we de website. De website wordt altijd goed up-to-date gehouden en trekt maandelijks vele bezoekers.

   

   

   
  home I biografie I foto's I nieuws I agenda I sponsoren I links I gastenboek I email
  webmaster
  copyright 2008 - www.marcelvanleen.nl - all rights reserved