home biografie foto's nieuws agenda sponsoren links gastenboek email

   

 

 

Laminaat Outlet


Klik op het logo en bezoek de website van:

 

 

 

Laminaat Outlet is de groothandel in laminaatvloeren, kliklaminaat, houtenvloeren, lamelparket en parketvloeren in Nederland. Wij leveren vele soorten laminaat en lamelparket direct uit voorraad vanuit ons distritiebutiecentrum in Haarlem. Of het nu gaat om vlak laminaat of met een voelbare houtstructuur, v-groef laminaat aan de lange zijde of een v-groef rondom. Er is laminaat met 3-strook, 2-strook en breedstrook design binnen een plank.

Nieuw in de collectie is het programma laminaattegels en een collectie met extra lange planken. Het tegellaminaat is er leverbaar in diverse afmetingen. We hebben een eigen huiscollectie die we in diverse landen laten produceren. Verder verkopen we ook de bekende merken laminaat zoals Balterio, Berryfloor, Forbo, Haro, Kronoflooring, Kronotex, Meister, Parador, Pergo, Quickstep, Solid Floor,en Tarkett. Ook voor plinten, ondervloeren, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere laminaat- of houtenvloeren toebehoren kunt u bij ons terecht.

Onze kracht is om u van advies te voorzien en toch lage prijzen te hanteren, dus anders dan u gewend bent bij andere internet aanbieders en de bouwmarkten.

 

Klik op het logo en bezoek de website van "Laminaat Outlet".:

 

 

 

 
   

 

 
home I biografie I foto's I nieuws I agenda I sponsoren I links I gastenboek I email
webmaster
copyright 2008 - www.marcelvanleen.nl - all rights reserved