home biografie foto's nieuws agenda sponsoren links gastenboek email

   

 

 

DÉ ADMINISTRATIE B.V.


Klik op het logo en bezoek de website van:

 

Administratie

De Administratie B.V. heeft zich in de veelomvattende administraties van de Europese regelgeving gespecialiseerd. Voor werkgevers die gebruik willen maken van subsidies heeft zij de afgelopen jaren voor onder andere de sector Groothandel en de sector Op- en Overslag in Nederland de administratie gevoerd. Dit jaar doet De Administratie B.V. dit ook voor de Horecabranche.

Inhuren professioneel administratief vakmanschap

Alle vormen van administratie worden gevoerd in geavanceerde web-based systemen die u als opdrachtgever up to date online informatie geven over de gegevens waarover u geďnformeerd wilt worden, zowel financieel, als aantallen en statistieken

Bij De Administratie B.V. werken 76 medewerkers. U kunt deze medewerkers eveneens inhuren om uw administratie in te voeren bij u binnen de vestiging. Voor vervanging of hulp bij administratieve reorganisatie kunt u rekenen op De Administatie B.V. 

Deelnemer- en cursistenadministratie 

Naast de subsidieadministraties voert de Administratie B.V ook deelnemer- en cursistenadministraties uit in een web-based systeem. Dit systeem geeft de mogelijkheid om meerdere partijen inzicht te geven in het verloop van de aanmelding, planning, facturatie, betaling en afhandeling. Het gehele proces van uitnodiging en planning tot betaling is inzichtelijk voor alle belanghebbende partijen.

Klik op het logo en bezoek de website van "Dé Administratie B.V."

 

 
   

 

 
home I biografie I foto's I nieuws I agenda I sponsoren I links I gastenboek I email
webmaster
copyright 2008 - www.marcelvanleen.nl - all rights reserved